't Melkhuisje - Stadspark Aalst | Wat te doen?
21
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Wat is er in het park te doen?

Tuttenboom

In het Aalsterse stadspark staat de eerste Tuttenboom van België! Wat is zo’n tuttenboom? Wel, je bent geen baby meer, maar bent klaar om de dag aan te vatten in de crèche. Dit betekent dat je zo onderhand je tutjes gaat afstaan. Je hangt je tutten, met een persoonlijke boodschap, aan de boom en neemt afscheid van je grootste bezit.

Speeltuin

De speeltuin in het stadspark heeft veel speeltuigen, waaronder een peuterklimtoestel met glijbaan, een cirkelschommel, een toren, een scheepsmast, een kabelbaan, wippen, peuterschommels, een klimmuur, een zandgraaftoestel, klimcombinaties voor kleuters en nog veel meer!

Natuur

Een ruime waaier parkplanten die het stadspark op een didactische wijze kunnen verrijken en vooral van soorten die, omwille van hun bladvorm, kleur en structuur, een pittoresk karakter scheppen.

Het stadspark van Aalst is een van de meest verzorgde, mooiste, open en gevarieerde parken van Vlaanderen!

Engie Parkies

Elke maandag, vanaf 4 juli tot en met 15 augustus kan je in het stadspark terecht voor diverse optredens. De parkies starten elke maandag om 19u30 en het einde van de optredens is voorzien om 22u30.